National Quantum Initiative Advisory Committee (NQIAC)

Meeting Agenda November 3, 2023

Time (pm EST)	Торіс
1:00 - 1:05	Opening Remarks
(5 min)	Dr. Kathryn Ann Moler and Dr. Charles Tahan, NQIAC Co-Chairs
1:05 - 1:30	National Quantum Networking Strategy
(25 min)	Dr. Tanner Crowder, Policy Analyst at the National Quantum Coordination
	Office, Co-Chair of the SCQIS Interagency Working Group on Quantum
	Networking
1:30 - 1:50	Quantum Networking Activities at NIST
(20 min)	Dr. Jim Kushmerick, Director of the Physical Measurement Laboratory
1:50 - 2:10	Quantum Networking Activities at NSF
(20 min)	Dr. Denise Caldwell, Acting Assistant Director of the Directorate for
	Mathematical and Physical Sciences (MPS)
2:10 - 2:30	Quantum Networking Activities at DOE
(20 min)	Dr. Ceren Susut, Associate Director of Science for Advanced Scientific
	Computing Research (ASCR) in the Office of Science
2:30 - 2:50	Quantum Networking Activities at DOD
(20 min)	Dr. John Burke, Principal Director for Quantum Science, Department of
	Defense
2:50 - 3:00	Discussion, Next Steps, and Closing Remarks
(10 min)	Dr. Kathryn Ann Moler and Dr. Charles Tahan, NQIAC Co-Chairs